Aranjament Jungle

Aranjament deosebit în vas ceramic imprimat cu frunze exotice şi detalii auri, potrivit în orice încăpere modernă,îmbinând perfect spiritul wild în "jungla''urbană. Aranjamentul conţine trandafir criogenat, licheni stabilizaţi,hortensie deshidratată, ruscus criogenat, flori de mac uscate, scaieţi echynops şi frunze verzi ornamentale.
Specificatii

  • Vas ceramică.
  • Dimensiuni vas: D12.5cm, H10.5cm, H total aranjament 20cm, accente aurii.
  • Plantele naturale uscate, stabilizate, deshidratate sau criogenate au o durată de viaţă de minimum 10 ani, nu necesită îngrijiri speciale, acestea trebuie ferite de razele directe ale soarelui şi de sursă de căldură, praful fiind îndepărtat cu grijă.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere,aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii,prin curieri proprii,sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii,prin firmă de curierat,care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!