Vază Black Face

Dăruieşte frumuseţe şi eleganţă,dăruieşte cadouri cu sentimente şi stări de spirit celor dragi cu această vază cu aranjament din plante naturale stabilizate din eucalipt populus în nuanţe de roşu bordo,corabie din lemn de cocos cu muşchi stabilizaţi,trandafir criogenat roşu, ciupercă naturală uscată, babala şi ginkgo biloba siliconată în nuanţe de auriu.
Specificatii

  • Vază negru mat,H vază 32.5cm, H total cu aranjament 60 cm. Disponibil şi pe auriu, aranjament inclus în preţ, vaza nu se vinde fără aranjament.
  • Întreţinere: plantele naturale uscate,stabilizate,deshidratate sau criogenate au o durată de viaţă de minimum 10 ani, nu necesită îngrijiri speciale,acestea trebuie ferite de razele directe ale soarelui şi de sursă de caldură,praful fiind îndepărtat cu grijă.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere,aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii,prin curieri proprii,sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii,prin firmă de curierat,care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă. Condiţiile restrictive impuse de livrarea prin curierat pentru acest gen de produse implică ca acest aranjament sa fie transformat, astfel vaza fiind ambalată separat de conţinutul acesteia,necesitând asamblarea de către dumneavoastră la destinaţie.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!