Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 28,00 lei - 239,00 lei

Culoare

Culoare

Material

Material

Forma

Forma

Stil

Stil

Disponibilitate

Disponibilitate

Oferte Speciale

Handmade

Produsele Handmade sunt semnătura noastră. Acestea înglobează pasiunea, simțul artistic, viziunea și creația echipei UniQue4you pentru frumos, unic și inedit. Plăcerea de a oferi un cadou special și autentic devine obiectivul nostru principal. Aici regăsiți aranjamente care poartă amprenta stilului nostru, elemente pe care le gândim și executăm într-un proces care include manufactura și talentul în atelierul din  punctul nostru de lucru.

De la aranjamente complexe din plante, brazi din paste, aranjament cu flori executate din bomboane și hârtie specială, săniuțe create din dulciuri, decorațiuni accesorizate cu licheni sau alte accesorii până la executarea a tot ceea ce ține de imaginație, toate acestea sunt creațiile noastre.

Important: 

  • Produsele din această gamă se execută individual pe bază de comandă și necesită un timp prestabilit pentru manoperă in funcție de procedeele de lucru (vopsire,uscare,lipire), dar și de complexitate.
  • Elementele noastre Handmade sunt unicat, iar rezultatul final poate prezenta mici diferențe față de imaginile prezentate pe site.

Filtre active