Unique Flowers

Florile au fost întotdeauna un prilej de bucurie și reprezintă un cadou potrivit pentru o paletă foarte largă de ocazii. Un aranjament sau un buchet de flori poate fi oferit într-un context de business, sau unul informal, cu ocazia unei vizite sau aniversări. Majoritatea doamnelor apreciază acest gest și chiar dacă vrei să oferi un aranjament delicat sau unul opulent, îți garantăm vei găsi unul potrivit pentru iubita, sotia, prietena, sora, mama sau orice altă persoană specială din viața ta.

De la buchete deosebite și inedite, aranjamente speciale, vaze cu flori naturale și până la adevărate opere de artă create din trandafiri criogenizați, plante conservate sau chiar și flori deshidratate sau din ceară parfumată, Unique Flowers este varianta de cadou cu care nu ai cum să greșești.

În cazul în care dorești un cadou cu totul special, poți opta pentru unul dintre gift-box-urile noastre unice din punct de vedere stilistic și calitativ  care conțin produse dulci, praline, ciocolată de cea mai bună calitate, cafea, ceaiuri, produse gourmet, băuturi foarte fine sau obiecte deosebite armonizate perfect atât ca asociere, cât și ca nuanțe, în vederea obținerii unicității.

Aranjamentele noastre pot fi și personalizate cu litere, cifre, nume sau orice simbol cerut de tine.

Filtre active