Aranjament floral in vaza bust - Baby face

Inocenta este cuvantul care caracterizeaza aceasta vaza din ceramica alba cu model chip de copil cu motive florale si aranjament din pana, frunza naturala uscata din palmier, creanga artificiala de eucalipt populus,grau cu spic lung natural si uscat, trandafiri si bujor de gradina din ceara parfumata, cala artificiala siliconata, hortensie naturala criogenata, bulgarasi artificiali, licheni naturali stabilizati si babala.
Specificatii

  • Vaza din ceramica
  • Dimensiuni vaza: H18.5cm,D17cm.
  • Dimensiuni aranjament: H32.5cm,D29cm.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere,aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii, prin curieri proprii, sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii, prin firmă de curierat, care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă.
  • Condiţiile restrictive impuse de livrarea prin curierat pentru acest gen de produse implică ca acest aranjament sa fie transformat, astfel vaza fiind ambalată separat de conţinutul acesteia, necesitând asamblarea de către dumneavoastră la destinaţie.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!