Statueta Doamna cu tigareta Red

Delicatetea si atentia la detalii sunt cuvintele care caracterizeaza aceasta statueta cu accente atat retro prin nuante,cat si regale prin detalii.
Vaza statueta din ceramica,in nuante pastelate de rosu si maro, palarie accesorizata cu hortensie naturala stabilizata, trandafir criogenat, ruscus si frunza deshidratata de skeleton,cu detalii aurii,accentueaza nota de eleganta si delicatetea acesteia.
Specificatii

  • Statueta din ceramica, detalii aurii.
  • Dimensiuni:statueta H27cm, statueta cu aranjament H35cm.
  • Statueta din ceramica se vinde impreuna cu aranjamentul din palarie.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere,aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii, prin curieri proprii,sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii, prin firmă de curierat, care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă.
  • Condiţiile restrictive impuse de livrarea prin curierat pentru acest gen de produse implică ca acest aranjament sa fie transformat, astfel vaza fiind ambalată separat de conţinutul acesteia,necesitând asamblarea de către dumneavoastră la destinaţie.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!