Inima cu trandafiri naturali si spumant Belaire Rare Luxe

Opulenţa gustului Luc Belaire Rare Luxe nu este întrecută nici măcar de opulenţa sticlei, al cărei design vine să completeze elegant aranjamentul floral. Cuvee-ul este creat exclusiv din struguri Chardonnay în Burgundia, unde cultivarea viţei de vie are o tradiţie de peste 2000 de ani. Sortimentul poate fi savurat rece sau cu gheaţă, în combinaţie cu fructe proaspete sau simplu. Cutia rosie din catifea in forma de inima cu 21 trandafiri albi naturali, alaturi de vinul spumant sec Belaire Rare Luxe si accesorizata cu funda alba din satin ii confera acestuia eleganta si luxul pe care il merita, transformand-ul in cadoul ideal atunci cand iti doresti sa impresionezi.


Specificatii

  • Inima cartonata din catifea.
  • Dimensiuni cutie: H10cm,D25cm.
  • Spumant Belaire Rare Rose 750ml.
  • Intretinere: Aranjamentul este asezat pe baza din burete floral imbibat in apa si rezista pana la 3 zile fara a fi udat. Pentru a fi pastrat cat mai mult timp, se recomanda ca dupa acest interval de timp sa fie udat la baza cu o cana de apa proaspata.
  • Atentie! Aranjamentul poate suferii modificari de nuanta, in functie de disponibilitatea stocului si de sezon,respectandu-se totusi tematica aleasa si se realizeaza doar la comanda.
  • Datorita conditiilor restrictive impuse de livrarea prin firmele de curierat la acest gen de produse, aranjamentele si buchetele cu flori naturale se livreaza doar pe raza localitatii Pitesti, prin curieri proprii sau prin optiunea ridicarii acestora de la punctul nostru de lucru.
  • Livrarea in Pitesti si in zonele limitrofe din apropiere este gratuita.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!