Valiza cu trandafiri Diplomatico

Valiza diplomat cu trandafiri mari, rosii, din ceara parfumata, frunze de trandafir si tiul negru. O cutie impresionanta,neagra, tip valiza (diplomat) cu fereastra din stiplex, cu deschidere pe lateral a capacului si maner din piele ecologica prins in balamale aurii, ce se transforma in arma perfecta potrivita pentru orice femeie pe care vrei sa o cuceresti de la prima intalnire.


Specificatii

  • Cutie cartonata cu capac stiplex, tiul elegant negru
  • Placuta din ABS cu gravura laser personalizata cu logo Unique4you.
  • Dimensiuni cutie:19/62.5cm, H11.5cm.
  • Trandafirii din ceara parfumata nu necesita ingrijiri speciale, au o durată de viață de minimum 10 ani, aceștia trebuie feriți de razele directe ale soarelui si de sursa directa de caldura,pentru a evita decolorarea lor.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere, aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii, prin curieri proprii, sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii, prin firmă de curierat, care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie) ,fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!