Cutie cu trandafiri I Love You, black & gold

Pentru cea care se bucura de toata admiratia, dragostea si atentia ta, cutia mare cu mesaj I Love You, insertii de auriu si capac din stiplex transparent, plina cu cei 25 trandafiri aurii din ceara parfumata sunt alegerea potrivita pentru a te ajuta sa iti marturisesti cele mai aprinse sentimente.


Specificatii

  • Cutie cartonata cu capac stiplex.
  • Dimensiuni cutie: 50/22.5cm, H13.5cm.
  • Trandafirii din ceara parfumata nu necesita ingrijiri speciale, au o durată de viață de minimum 10 ani, aceștia trebuie feriți de razele directe ale soarelui si de sursa directa de caldura,pentru a evita decolorarea lor.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere, aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii, prin curieri proprii, sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii, prin firmă de curierat, care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!