Vază Mysterious Lady

Eleganţa este cu siguranţă printre cuvintele care ne vin în minte când privim această vază accesorizată cu pană naturală de struţ, vopsită în nuanţe de mov, plantă naturală stabilizată de babala roz prăfuit,cale albe din spumă, orhidee mov şi frunză de eucalipt siliconate.
Specificatii

  • Vază aurie din ceramică, H vază 26cm, H cu aranjament 60cm, vaza se vinde doar cu aranjament inclus.
  • Întreţinere: plantele naturale uscate,stabilizate,deshidratate sau criogenate au o durată de viaţă de minimum 10 ani,nu necesită îngrijiri speciale,acestea trebuie ferite de razele directe ale soare.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere,aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii,prin curieri proprii, sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii, prin firmă de curierat,care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă. Condiţiile restrictive impuse de livrarea prin curierat pentru acest gen de produse implică ca acest aranjament sa fie transformat, astfel vaza fiind ambalată separat de conţinutul acesteia, necesitând asamblarea de către dumneavoastră la destinaţie.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!