Vază Gold Face

Vază ce aduce un plus de eleganţă pentru birou, pentru living, pentru o persoană specială sau de ce nu chiar pentru tine. Pentru că îi iubim pe ceilalţi în măsura în care ne iubim pe noi însine, această vază elegantă cu hortensie naturală deshidratată, bujor din ceară parfumată, orhidee siliconată cu aspect natural, ferigă şi frunze de eucalipt siliconat este cadoul perfect.
Specificatii

  • Vază lucioasă auriu metalizat,H vază 32,5cm, H total cu aranjament 59cm.
  • Disponibil şi pe negru, aranjament inclus în preţ. Vaza este inclusa in pret si NU se vinde fără aranjament.
  • Întreţinere: plantele naturale uscate,stabilizate,deshidratate sau criogenate au o durată de viaţă de minimum 10 ani,nu necesită îngrijiri speciale,acestea trebuie ferite de razele directe ale soarelui şi de sursă de caldură,praful fiind îndepărtat cu grijă.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere,aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii,prin curieri proprii,sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii,prin firmă de curierat,care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă. Condiţiile restrictive impuse de livrarea prin curierat pentru acest gen de produse implică ca acest aranjament sa fie transformat, astfel vaza fiind ambalată separat de conţinutul acesteia,necesitând asamblarea de către dumneavoastră la destinaţie. 

14 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!