Vază Dream

Inspiraţie la visare,cu ochii închişi sau deschişi,dar mereu visând cu zâmbetul pe faţă,dăruim şi creăm viaţă. Această vază cu aspect de sculptură,accesorizată cu frunze de eucalipt natural în nuanţe de bordo,muşchi stabilizaţi în nuanţe de verde,cale mov din spumă, creangă de mărar roz prăfuit,orhidee albă şi flori albe şi verzi de protea siliconate, inspiră cu siguranţă în alegerea cadoului perfect.
Specificatii

  • Vază antracit mat,H vaza 31cm, H total 44cm.
  • Atenţie! Datorită aspectului antichizat,vaza prezintă imperfecţiuni de textură şi de nuanţă,cu aspect şters albicios pe alocuri,pentru obţinerea efectului vintage. Acestea nu sunt considerate defecte ale produsului!
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere,aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii,prin curieri proprii,sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii,prin firmă de curierat,care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă. Condiţiile restrictive impuse de livrarea prin curierat pentru acest gen de produse implică ca acest aranjament sa fie transformat, astfel vaza fiind ambalată separat de conţinutul acesteia,necesitând asamblarea de către dumneavoastră la destinaţie.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!