Inocenţa copilăriei şi puritatea se regăsesc în conturul acestei vaze ca un tribut adus copilului din fiecare dintre noi. Tocmai de aceea reprezintă un cadou versatil care umple fiecare încăpere şi suflet cu bucurie. Aranjamentul este pata de culoare şi este format din hortensie albă naturală deshidratată, frunză de palmier uscată,ruscus natural în nuanţe de bordo si auriu, frunze de eucalipt şi orhidee albă cu pete bordo, siliconate cu aspect natural.
Specificatii

  • Vază din ceramică cu accent auriu.
  • Dimensiuni: H vaza 21cm, H total aranjament 37cm.
  • Plantele naturale uscate,stabilizate,deshidratate sau criogenate au o durată de viaţă de minimum 10 ani,nu necesită îngrijiri speciale,acestea trebuie ferite de razele directe ale soarelui şi de sursă de caldură,praful fiind îndepărtat cu grijă.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere, aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii,prin curieri proprii, sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii, prin firmă de curierat, care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă. Condiţiile restrictive impuse de livrarea prin curierat pentru acest gen de produse implică ca acest aranjament sa fie transformat,astfel vaza fiind ambalată separat de conţinutul acesteia,necesitând asamblarea de către dumneavoastră la destinaţie.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!