Vază Black Faraon

Bucuria este în ochii privitorului. Această vază este darul care va aduce bucurie în inima oricui îl va privi. Vaza conţine plante multicolore, naturale, uscate de babala, tallaris, spice de grâu cu fir lung şi lagurus.
Specificatii

  • Culoare vază: neagră, frunze şi plante multicolore: verde, roşu, galben, portocaliu, verde muştar.
  • Dimensiuni vază: H30,5cm, H total cu aranjament: 69,5cm.
  • Întreţinere: plantele naturale uscate,stabilizate, deshidratate sau criogenate au o durată de viaţă de minim 10 ani, nu necesită îngrijiri speciale, acestea trebuie ferite de razele directe ale soarelui şi de sursă de caldură, praful fiind îndepărtat cu grijă.
  • Livrarea este gratuită în Pitesti şi in zonele limitrofe din apropriere, aceasta fiind făcută în 2-4 H de la confirmarea comenzii, prin curieri proprii, sau oriunde în România în minimum 24-48 H de la confirmarea comenzii, prin firmă de curierat, care implică taxă de transport. Acest interval orar este orientativ în perioadele aglomerate din an (Crăciun, Paşte, 1-8 Martie), fiind posibile întârzieri, anumite comenzi putând fi garantate şi livrate doar pe bază de precomandă. Condiţiile restrictive impuse de livrarea prin curierat pentru acest gen de produse implică ca acest aranjament sa fie transformat, astfel vaza fiind ambalată separat de conţinutul acesteia, necesitând asamblarea de către dumneavoastră la destinaţie. 

16 alte produse in aceeasi categorie:

Add same category products to weekly lineup
chat Recenzii (0)

Momentan niciun utilizator nu a lasat nicio recenzie. Fi primul care scrie o recenzie!